News

Your feedback so far

20 February 2017

We will be seeking input from students throughout the Project. Here's a snapshot of what you've told us so far.

"A sense of connection leads to a sense of belonging and community. The University has a really good opportunity to develop this idea within the new Student Precinct.”

“We need natural light and nature integrated. It’s really important for my mental health.”

“As a leading global university we need to show we’re sustainable”

“The Precinct should be a place where everyone feels welcome… with warm, relaxed options for public and private existence.”

“You always know where to go next. There would be clear directions – signs and marks on the ground - and a cohesive flow throughout the buildings.”

“It’s a great idea to have somewhere relaxing… Sometimes I just want to rest between lectures.”

“We need places to showcase the talent of students around the campus!”